Ficateii de pasare se pun la fiert in apa, se scot dupa primul clocot, se pun sa se prajeasca apoi cu o lingura de unt. Cand sunt gata, se scot si se
Ficateii de pasare se pun la fiert in apa, se scot dupa primul clocot, se pun sa se prajeasca apoi cu o lingura de unt. Cand sunt gata, se scot si se zdrobesc cu furculita pina cand arata ca o pasta.
Se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se amesteca cu macaroanele fierte si scurse bine.
Amestecul se pune intr-o forma unsa cu o lingura de unt (25 g), se acopera cu cascaval ras si se introduce in cuptorul incins, pentru un sfert de ora.
Se servesc, calde.
Pofta buna!
Alte retete culinare
recomandate:
Bors de pui cu taitei de casa
Piept de pui cu smantana si ciuperci
Arici din pateu de ficat de pui
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post