Macaroanele sunt preferatele copiilor, fasolea la fel, asa ca o combinatie cu aceste ingrediente este ideala pentru un pranz rapid sau o cina satioasa.
Mod de preparare:
Se curata fasolea, se spala, se taie bucati si se fierbe circa 5 minute in apa cu sare. Se scot cu o spumiera, apa se lasa in continuare pe foc si cand clocoteste se pun si pastele la fiert, conform indicatiilor de pe pachet. In aceeasi apa, in timp ce fierb pastele, se introduc cateva secunde si rosiile, apoi se scot si se curata de pielita si se taie cubulete. Kaizerul se taie in fasii si se prajeste fie in 2 linguri de ulei, fie intr-o tigaie antiaderenta, pana ce devine
crocanta, dupa care se scoate din tigaie si in locul ei se pun rosiile, patrunjelul si un pahar cu apa. Se potriveste de sare si piper si se fierb incet, aproximativ 5 minute. Se scurg bine si pastele si, impreuna cu fasolea se amesteca cu baconul prajit si sosul de rosii. Se incorporeaza branza sfaramata sau taiata cubulete si se mai gusta o data de sare si piper.
Macaroanele se pot servi cu putin ketchup pe deasupra.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post