Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se strecoara in apa calda. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Separat, se fierbe conopida, se d
Macaroanele se pun la fiert in apa cu sare, dupa care se strecoara in apa calda. Se amesteca cu unt si cascaval ras. Separat, se fierbe conopida, se desface apoi in cubulete. Se unge un vas cu unt, se presara deasupra pesmet, apoi se asaza un strat de macaroane, unul de conopida, peste care se presara cascaval ras si adauga cate o bucatica de unt. Se pune un strat de macaroane deasupra, peste care se pune untu si cascaval ras. Se da vasul la cuptor pentru aproximativ 20 minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Prajitura cu visine
Conopida la cuptor cu bacon
Tocanita de pui
Un tort ciocolatos intens cu note subtile de migdale. Reteta de blat am luat-o de pe site-ul...
Tort de ciocolata cu migdale