Macaroane cu ciuperci si sos tomat

Macaroanele cu ciuperci si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si se racesc sub jet de apa rece.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • ciuperci proaspete/conserva - 250 g/150 g
  • macaroane - 250 g
  • cascaval - 100 g
  • unt - 100 g
  • sos tomat - 600 g
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Macaroanele cu ciuperci si sos tomat sunt mancaruri cu paste delicioase. Macaroanele se rup, se introduc in apa clocotita cu sare si se racesc sub jet de apa rece. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ciupercile proaspete se curata, se spala bine, se fierb si se taie lame (cele conservate se trec sub jet de apa rece si se taie lame). Se prepara sosul tomat. Ciupercile se inabusa in 50 g unt si se adauga sosul tomat. Macaroanele se incalzesc in unt; se adauga sosul tomat cu ciuperci.

Macaroanele cu ciuperci si sos tomat se servesc calde, cu cascaval ras deasupra.


Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors