Macaroane cu ciuperci si salam

Se taie salamul si ciupercile in felii subtiri mici, se inabusa ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, se fierb macaroanele, se scurg bine de

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr. macaroane
  • 100 gr. salam
  • 4 linguri de ciuperci (din conserve)
  • 3 linguri cu virf de unt
  • 2 linguri cu telemea rasa
  • piper
  • sare si patrunjel verde

Mod de preparare

Se taie salamul si ciupercile in felii subtiri mici, se inabusa ciupercile intr-o craticioara cu unt. Separat, se fierb macaroanele, se scurg bine de apa si se pun intr-un vas rezistent la foc, uns cu unt. Se combina macaroanele cu salam, ciuperci si telemea rasa. Se potriveste de sare si de piper, apoi se pune vasul in cuptorul fierbinte.
Se serveste preparatul decorat cu patrunjel verde.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Barcute de dovlecei cu sunca si branza

Reteta light, simpla si rapida, dar asta nu inseamna ca nu e super gustoasa!

Barcute de dovlecei cu sunca si branza
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide