Macaroane cu ciuperci

Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii, se adauga buli

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/4 kg. ciuperci
  • 200 gr. macaroane (taitei)
  • sare
  • 2 linguri unt
  • 1 buc. ceapa
  • ulei
  • 1 lingura bulion
  • piper
  • 100 gr. brinza
  • supa

Mod de preparare

Se fierb macaroanele (taiteii), se strecoara, se clatesc cu apa rece. Ceapa se prajeste in ulei, se inabusa cu ciupercile taiate felii, se adauga bulion, sare, si piper, apoi se sting cu supa sau apa. Se amesteca ciupercile cu macaroanele (taiteii) si se pun sa mai dea citeva clocote. Se adauga jumatate din cantitatea de brinza rasa si untul, se amesteca si se rastoarna pe un platou. Se presara cu restul de brinza.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu mousse de ciocolata by Gaby

Prajitura asta ma obsedeaza de aproape 3 ani, de cand am intrat pe Bucataras si uite ca abia acum mi-a picat sa o prestez,...

Prajitura cu mousse de ciocolata by Gaby
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide