Cartofii se pun la fiert in coaja, apoi se curata si se taie felii. Separat se fierb macaroanele in apa cu sare, apoi se scurg si se clatesc. Se amest
Cartofii se pun la fiert in coaja, apoi se curata si se taie felii. Separat se fierb macaroanele in apa cu sare, apoi se scurg si se clatesc. Se amesteca totul cu unt si branza rasa. Se ia apoi un vas, se unge cu unt, se asaza un strat de felii de cartofi, bucatele de unt si cascavalul ras, un strat de macaroane, apoi din nou un strat de cartofi, bucatele de unt si la final cascavalul ras. Deasupra se toarna bulionul de rosii si se baga la cuptor pentru 15-20 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor
Mancare de mazare
Cartofi la cuptor
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios