Macaroane cu carne

Se pun macaroanele in apa care clocoteste si se fierb 20 de minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine. Carnea tocata se caleste cu doua

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g carne tocata
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • sare
  • piper macinat
  • 300 g macaroane
  • verdeata tocata
  • 1 cescuta de ulei
  • 1 lingura de unt
  • 1 pahar sos de rosii

Mod de preparare

Se pun macaroanele in apa care clocoteste si se fierb 20 de minute. Se scot, se clatesc cu apa rece si se scurg bine.

Carnea tocata se caleste cu doua cepe tocate marunt si o cescuta de ulei. Cand carnea nu mai are sos, se ia cratita de pe foc, se adauga oul, se sareaza si se pipereaza amestecul, se pune verdeata tocata si se amesteca bine.

Intr-o forma unsa cu unt, se pun macaroanele amestecate cu carnea astfel pregatita, se introduce forma in cuptorul incins si se lasa jumatate de ora.

Se acopera mancarea cu sucul de rosii, se mai tine in cuptor citeva minute, apoi se stinge focul.

Mincarea se serveste calda.
Pofta buna!

Va recomandam si alte mancaruri:

Paste gobetti cu costita si mazare

Mancare de mazare cu pui

Mazare cu carnati in sos de smantana

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors