Macaroane cu carne

Macaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 75 gr. macaroane
  • 75 gr. carne fiarta
  • 10 ml ulei
  • sare
  • 2 linguri suc de rosii

Mod de preparare

Macaroanele fierte se amesteca cu carnea tocata, uleiul si sucul de rosii.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb

Pentru această rețetă am avut ca sursă de inspirație o rețetă de-a Dianei, de la Savori Urbane. edlicioase și v-o...

Mini snitele crispy, cu fulgi de porumb
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide