Macaroane cu branza si rosii cherry

Macaroane cu branza si rosii cherry trebuie servite langa un sos cald de branzaturi. Ingredientele pentru reteta sunt: macaroane, rosii cherry, sare.

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g macaroane
  • sare
  • 200 g rosii
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei
  • 5 oua
  • 250 ml sos de rosii
  • piper si 100 g cascaval ras

Mod de preparare

Macaroane cu branza si rosii cherry se prepara astfel: punem pastele la fiert conform indicatiilor de pe pachet, spalam rosiile si le taiem in jumatati. Tocam ceapa si o calim in ulei incins. Dam drumul la cuptor, il lasam sa se incinga si intre timp continuam sa ne ocupam de paste. Pastele fierte le amestecam cu ceapa tocata si jumatatile de rosii. Asezam totul intr-o forma de sufleu bine unsa. Intr-un castron batem bine ouale cu sosul de rosii, saram, piperam si turnam peste paste. Presaram cascaval peste sufleu si punem la cuptor 15-20 minute. Ornam cu rondele de ceapa verde.


Alte retete cu paste recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala