Se curata ceapa, se toaca marunt, se caleste in uleiul incins pana devine sticloasa si se adauga carnea tocata, apoi se condimenteaza cu sare, piper,
Se curata ceapa, se toaca marunt, se caleste in uleiul incins pana devine sticloasa si se adauga carnea tocata, apoi se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si busuioc. Se stropeste cu apa calduta si se amesteca continuu, sa nu se lipeasca. Dupa ce s-a calit carnea, se lasa sa se raceasca la temperatura camerei si apoi se pune oul ca sa lege compozitia. Separat, se pune urda intr-un bol, se adauga ouale si se paseaza cu blenderul. Se unge o tava mai inalta cu unt sau cu ulei si se aseaza un rand de foi, unul de crema de urda, un rand de foi, carnea, un rand de foi, urda si iar foi. Lasagna se unge cu galbenus de ou amestecat cu pasta de rosii, se toarna sucul de rosii si se baga in cuptorul incalzit in prealabil. Se lasa sa se rumeneasca si se orneaza cu busuioc si cimbru.
Alte retete:
Conopida la cuptor cu bacon
Tocanita de pui
Pulpe de pui la cuptor
Eu nu prea eram prietenă cu aluaturile dospite, dar de-o vreme am început să mă împrietenesc cu ele. Imi place să le...
Covrigi polonezi