Se amesteca rosiile (daca sunt intregi le zdrobiti cu furculitza), cu sare, ulei masline, mult usturoi, origano si basilic. si se aseaza pe fundul tav
Se amesteca rosiile (daca sunt intregi le zdrobiti cu furculitza), cu sare, ulei masline, mult usturoi, origano si basilic. si se aseaza pe fundul tavii un strat din acest amestec.
Apoi se aseaza placile de lasagna, mozzarella taiata cuburi si rosii.
Se continua cu placi, mozarella si rosii. In principiu trebuie sa avem 4 straturi de placi lasagne.
Se da la cuptorul preincalzit cca 30 min la 200°C.
Dupa ce este gata ( puteti s-o lasati mai mult daca doriti mai bronzata, se lasa afara din cuptor cca 5-6 min, ca sa se "intareasca" un pic mozzarella.
Reteta propusa de Stella.
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios