Azi iti voi arata cum sa pregatesti o delicioasa reteta culinara de paste cu emmentaler Delaco, paste gratinate la cuptor, cu crusta crocanta de cascaval.
Azi iti voi arata cum sa pregatesti o delicioasa reteta de paste cu emmentaler Delaco.
Intai trebuie sa cureti ceapa si usturoiul si sa le toci marunt. Urmeaza vinetele pe care le tai felii de 1 cm grosime si apoi cubulete, iar zucchini si telina le tai feliute. Taie si ardeiul in cubulete de aproximativ 1 cm.
Scufunda rosiile in apa fierbinte, decojeste-le, taie-le in doua pentru a scoate samburii si taie-le si pe ele cubulete.
Intr-o tigaie mare, caleste ceapa si usturoiul. Adauga vinetele, zucchini-ul, telina si ardeiul si prajeste-le si pe ele, la foc mare, timp de aproximativ 4-5 minute.Adauga cubuletele de rosii si condimenteaza cu cimbrisor, salvie, sare, piper si adauga vinul rosu.
Caleste legumele in tigaia fara capac la foc mare, pana cand se inmoaie iar vinul a scazut la jumatate. Pastele se fierb al dente si se amesteca cu legumele. Unge o forma cu unt si umple-o cu amestecul de paste si legume. Amesteca emmentalerul, smantana si galbenusurile, adauga verdeturile si condimenteaza.
Toarna sosul de branza peste paste si pune totul in cuptor la 200°C, pentru 20-25 minute.
Suna absoult delicios, nu-i asa?
Pofta mare!
Gratin de paste cu emmentaler Delaco se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post