Gnoki florentin este o mancare cu paste cu spanac delicioasa. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste in apa clocotita cu sare, se scurge.
Gnoki florentin este o mancare cu paste cu spanac delicioasa. Spanacul se curata, se spala in mai multe ape reci, se opareste in apa clocotita cu sare, se scurge si se taie marunt. Cascavalul se curata de coaja si se rade. Ouale se spala. Spanacul se inabusa in 75 g margarina in 500 ml lapte, se adauga gris sub forma de ploaie si se amesteca continuu. Dupa ce se raceste, se adauga ouale si se amesteca. Din 75 g margarina, faina dizolvata in 100 ml apa rece, sare si 200 ml lapte se prepara un sos, care se fierbe cca 5 minute. Sosul se toarna in tava unsa cu margarina si tapetata cu compozitia de gris, se presara cascaval ras si se introduce la cuptor 10 minute.
Gnoki florentin se serveste cald.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post