Gnocchi umplute cu spanac si ricotta

Reteta de ghochi cu spanac si ricotta este foarte satioasa si usor de preparat. Mai aveti nevoie de bacon, ceapa, ulei de masline si sare.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 gr paste gnochi
  • 500 gr spanac
  • 250 gr ricotta
  • 100 gr bacon
  • 1 ceapa
  • 2 linguri ulei de masline
  • nucsoara
  • sare
  • piper
  • Pentru sosul bechamel:
  • 30 gr faina
  • 1 lingura unt
  • 800 ml lpate
  • nucsoara
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe spanacul un minut, apoi se scurge si se lasa la scurs. Se incinge uleiul intr-o tigaie, se adauga baconul maruntit, ceapa si se amesteca totul la foc mic. Se adauga spanacul, se amesteca bine si se lasa apoi la racit. Se adauga in compozitia ricotta, sare, piper si se omogenizeaza. Se fierb pastele jumatate din timpul de fierbere. Se pun apoi intr-o tava, in straturi si se adauga spanacul. Se prepara un sos bechamel din faina, unt si lapte. Se toarna deasupra compozitiei din tava si se coace in cuptorul incins 10-15 minute, la 200 de grade Celsius.


Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Tocanita de pui
Legume la cuptor
Placinta de carne

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors