Gnocchi din spanac cu ementaler sunt o mancare consistenta si usoara in acelasi timp. Reteta de paste cu branza si spanac se poate servi cu succes la cina pentru ca se prepara rapid si simplu.
Spanacul curatat si spalat il fierbi în apă clocotită cu sare dupa care il storci bine si il toci fin. Departezi coaja pâinii si tai miezul cubuleţe, il stropeşti cu lapte si amesteci. Adaugi spanacul, ouăle, făina, caşcavalul şi condimentele şi amesteci din nou bine. În mâna udă, formezi gnocchi cu o lingură pe care le introduci în apă cu sare clocotită; se reduce temperatura şi se fierb 5-7 minute. Se scot şi se scurg. Topesti untul şi adaugi frunzele de salvie. Gnocchi obtinuti ii asezi într-o formă unsă, iar peste ei torni untul cu salvia şi presari caşcavalul.
Se mai gratinează scurt în cuptor si gata!
Gnocchi din spanac cu emmentaler se servesc calzi.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post