Gnocchi cu unt

Gnocchi se fierb in apa cca 3 min. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga rozmarinul si usturoiul tocat. Peste ele se pun gnocchi si se soteaza in

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr gnocchi
  • 50 gr unt
  • 2-3 crengute de rozmarin
  • 3 catei de usturoi
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Gnocchi se fierb in apa cca 3 min. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga rozmarinul si usturoiul tocat. Peste ele se pun gnocchi si se soteaza in tigaie cca 5 min.

Se servesc ca atare sau garnitura la friptura.

Alte retete recomandate

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cosulete din aluat fraged cu gem si bezea cu nuci

Am mâncat astfel de coșulețe din aluat fraged cu gem și bezea cu nuci, la una din întâlnirile...

Desert cosulete din aluat fraged cu gem si bezea cu nuci
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala