Galustele simple pentru papricas sunt paste traditionale si delicioase pentru carne. Faina se cerne, patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt.
Galustele simple pentru papricas sunt paste traditionale si delicioase pentru carne. Faina se cerne, patrunjelul verde se spala, se curata si se taie marunt. intr-un vas, se fierb 50 ml de ulei (sau untura) si 150 ml de apa cu sare. Faina se adauga toata odata, amestecand continuu pentru a nu se forma cocoloase. Se lasa sa se raceasca putin si se adauga ouale, amestecand bine. Se adauga patrunjelul verde. Din aceasta compozitie se formeaza galuste cu lingurita, care apoi se pun la fiert in apa colocotita cu sare.
Galustele se mai pot prepara si astfel: faina se amesteca cu oua, ulei, sare, piper, patrunjel verde si se obtine compozitia de galuste. Se aseaza pe un tocator de lemn si se imparte in fasii lungi, late de 2-3 cm, din care se taie bucati de cate 1 cm. Acestea se pun la fiert direct in vasul cu apa clocotita. Galustele simple pentru papricas se lasa sa fiarba cca 5 minute.
Un pranz de duminica in familie super delicios. Puteti umple puiul cu orice doriti, important este sa aveti un pui de calitate.
Pui umplut