Fidelini cu pui

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de paste fidelini, pipet de pui, rosii, morcovi, telina, ulei si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr paste fidelini
  • 1 pipet de pui
  • 4 rosii
  • 1 morcov
  • 30 gr telina
  • cimbru
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se taie cubulete, apoi se pune la calit, iar dupa 10 minute se adauga telina si morcovul, taiate tot in bucatele. Peste alte 20 de minute se adauga rosiile date pe razatoare si se lasa la fiert 10 minute. Separat, se fierbe pieptul de pui, dupa care se taie bucati si se adauga in sos. Se mai lasa 10 minute, dupa care se adauga verdeata tocata, sare, piper si cimbru. Separat, se fierb pastele fidelini in apa cu sare si ulei. Dupa ce s-au fiert, se strecoara si se toarna peste ele sosul preparat anterior.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Iahnie de fasole

Ciulama de ciuperci cu mamaliga

Legume la cuptor

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Coaste de porc la cuptor (Reteta Video)

Marinate indelung, fierte inainte, facute pe gratar sau inabusite, coaste de porc sunt definitia unei fripturi aromate si...

Coaste de porc la cuptor (Reteta Video)
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide