Fettucini Alfredo

Pieptul de pui (luat de pe os) se taie cubulete si se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei, dupa 5 min. se adauga ciupercile taiate felii, sare si p

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet paste fainoase fettucini sau fidea
  • 250 gr. ciuperci
  • 250 gr. broccoli
  • un piept de pui
  • sos alfredo (sau un sos alb de faina cu smintina)
  • sare
  • piper si 2 linguri brinza parmezan

Mod de preparare

Pieptul de pui (luat de pe os) se taie cubulete si se pune la prajit in 2-3 linguri de ulei, dupa 5 min. se adauga ciupercile taiate felii, sare si piper. Cind sint rumenite se adauga sosul Alfredo si broccoli rupti in florete mici. Se pune capacul si se lasa sa fiarba la foc mic. Cand sint aproape fierte se adauga brinza parmezan(nu se fierbe prea mult dupa ce s-au adaugat broccoli deoarece acestea fierb foarte repede si se mai inmoaie si dupa ce mincarea se ia de pe foc). Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare, cind sint fierte se strecoara, se clatesc cu putina apa calda si se pune peste ele 2 linguri de ulei ca sa nu se lipeasca intre ele.
Sosul alfredo impreuna cu ciupercile, carnea si broccoli se serveste peste pastele fierte sau, optional, se amesteca dinainte.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors