Pentru reteta de farfalle cu ton si fasole boabe mai aveti nevoie de ceapa, usturoi, ulei de masline, rosii, vin rosu si verdeata.
Farfalle cu ton si fasole boabe se prepara astfel : fasolea se pune la fiert. Separat, se fierb si pastele in apa clocotita cu sare. Se scurg apoi si se amesteca cu 2 linguri de ulei de masline. Pentru sos, se taie ceapa si usturoiul marunt si se calesc in restul de ulei. Se adauga tonul din conserva, taiat marunt, rosiile in bulion taiate si vinul. Se lasa la fiert, pe foc mic si cand incepe sa se ingroase sosul, se adauga fasolea scursa si se condimenteaza cu sare si piper. Se toarna sosul peste paste si se orneaza cu patrunjel verde.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Ardei umpluti
Friptura de vita la cuptor
Tocanita de pui
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparat Pentru ca am renuntat definitiv la carne, am grija sa introduc in...
Pleurotus pane, reteta simpla si rapid de preparatIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala