Taiem ceapa si o calim in putin ulei. Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic. Adaugam morcovii fierti si taia
Taiem ceapa si o calim in putin ulei.
Adaugam smanatana lichida si parmezanul ras si lasam sa fiarba putin la foc mic.
Adaugam morcovii fierti si taiati rondele, apoi mazarea.
Potrivim de sare si piper. Intre timp am fiert farfallele.
Amestecam sosul cu pastele si savuram la maxim.
Pofta buna!
Reteta Farfalle cu legume si sos de parmezan a fost propusa de Bianca-21 pe forum culinar.ro
Alte retete de paste si parmezan: Paste cu sos de smantana
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios