Farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline pentru un pranz satios sau o cina delicioasa in familie. Ce poate fi mai reconfortant decat o mancare usor de facut si lejera, ideala pentru toti membri familiei?
Mod de preparare
Se fierb pastele in apa cu sare, dupa ce au fiert se scurg de apa. Intre timp se pregateste sosul din 2 lingurite de ulei de floarea-soarelui, 6 lingurite de bulion, putina sare si busuioc tocat marunt (cateva frunzulite proaspete).
Sosul se lasa sa scada putin, cateva minute pe focul moderat. In sos se adauga si maslinele.La final se adauga peste farfalle. Se poate presara si putin parmezan.
Pofta buna!
Sursa acestei retete este blogul culinar Idei delicioase.
Farfalle cu busuioc, sos de rosii si masline se servesc calde, stropite cu un sos iutel de la Bunatati din natura.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post