Amestecam toate ingredientele in afara de spaghetti si ulei. Spaghetele fierte si scurse, le tavalim prin maglavaisul obtinut, formam cuiburi (in ret
Amestecam toate ingredientele in afara de spaghetti si ulei.
Spaghetele fierte si scurse, le tavalim prin maglavaisul obtinut, formam cuiburi (in reteta original scria sa se taie spaghetele cu foarfeca lungi de vreo 10 cm...eu am lasat asa cum erau)
Si prajim in putin ulei, pana devin putin sau mai mult...dupa placul individual, rumene.
Se servesc calde.
Alte retete recomandate:
Pentru ca am vrut sa profit din plin de abundenta legumelor si mai ales a vinetelor, am zis sa pregatesc ceva mai altfel...
Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si maslineIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala