Cuiburi de spaghetti bolognese cu spanac si menta

Pentru retete dietetice! Usor si rapid!

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de spaghetti
  • 100 g piure de spanac
  • 100 ml ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • o lingura de legume deshidratate fara sare
  • o lingurita de amestec de plante aromatice
  • un praf de nucsoara
  • un praf de sare
  • piper
  • 250 g carne tocata de vita
  • un buchetel de menta proaspata
  • 75 ml suc de rosii cu ardei (facut in casa)

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare, apoi se scurg si se clatesc sub jet de apa rece. Se caleste piureul de spanac in 2 linguri de ulei de masline, impreuna cu un catel de usturoi zdrobit, cu un praf de sare, o lingurita de amestec de legume deshidrate fara sare si cu un praf de plante aromate. Se amesteca cu pastele fierte cu spanacul si se acopera cu un capac. Se caleste bine carnea in restul de ulei ramas, cu un praf de sare, cu restul de legume deshidratate, fara sare si praful de condimente. Se prepara praful de Spaghetti Bolognese Fix cu apa rece, apoi turnam peste carnea calita, se adauga si sucul de rosii, un praf de nucsoara si piper. Se lasa sa dea 2-3 clocote si oprim focul. Se servesc pastele sub forma de sculuri, presarate cu menta proaspat taiata fin si sosul fierbinte Bolognese. Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce