Crochete de macaroane

Se amesteca bine toate ingredientele, pina se obtine o masa uniforma. Cu mina umeda se ia din compozitie si se formeaza mingiute (sau bastonase) care

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 250 gr. macaroane fierte si maruntite
  • 150 gr. cascaval sfarimat bucatele
  • 150 gr. salam sau sunca taiat cubulete
  • 2 oua
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se amesteca bine toate ingredientele, pina se obtine o masa uniforma. Cu mina umeda se ia din compozitie si se formeaza mingiute (sau bastonase) care se prajesc in ulei incins pina se rumenesc bine.
Se servesc fierbinti, cu smintina sau un sos picant

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce