Cannelloni gratinate

Se curata prazul si se taie rondele. Supa se pune la fiert, apoi se opareste prazul. Se scurge apoi. Sunca se taie in cuburi, se amesteca impreuna cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 fire de praz
  • 85 sunca feliate
  • 1 pachet pasta cannelloni
  • 200 ml smantana
  • 300 supa de legume
  • sare
  • piper
  • 1 lingura mustar
  • 50 gr cascaval ras
  • 85 gr pesmet

Mod de preparare

Se curata prazul si se taie rondele. Supa se pune la fiert, apoi se opareste prazul. Se scurge apoi. Sunca se taie in cuburi, se amesteca impreuna cu prazul, se sareaza si se pipereaza. Se umplu cannelloni cu acest amestec. Se asaza una langa alta intr-o forma de sufleu. Se amesteca smantana cu supa de legume, mustar si 30 gr cascaval. Se adauga sare, piper si nucsoara. Se repartizeaza totul peste cannelloni si se presara restul de cascaval ras si pesmet. Se coace totul 20 minute in cuptorul incins, pana se rumeneste.


Se serveste cu salata verde.

Alte retete culinare:

Cartofi la cuptor Muschi de porc la cuptor Friptura de vita la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors