Telemeaua de vaca, urda, smantana, branza de vaci, ouale si mararul se paseaza cu blenderul. Se topeste untul, se adauga faina cernuta si laptele cald
Telemeaua de vaca, urda, smantana, branza de vaci, ouale si mararul se paseaza cu blenderul. Se topeste untul, se adauga faina cernuta si laptele caldut si se condimenteaza cu un praf de sare si un praf de nucsoara. Se umplu cannelloni cu crema de branza si se tapeteaza cu o tava cu unt din abundenta. Se aseaza in tava, se toarna sosul alb si se baga in cuptorul cald. In acest timp, se curata ceapa, se taie marunt, ardeii se spala si se taie fasii, dovlecelul se spala si se taie cubulete si se calesc toate in uleiul de masline. Dupa ce s-au inmuiat, se adauga rosiile taiate cubulete, sarea, piperul, cimbrul si busuiocul. Se lasa sa scada, iar dupa ce s-au facut,se servesc ornate cu sosul de rosii si busuioc.
Alte retete culinare:
Ravioli cu sos de smantana si ciuperci
Spaghete cu rosii si ciuperci
Mancare de mazare
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios