Budinca delicioasa de macaroane

Pentru budinca delicioasa de macaroane se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa rece. Se freaca intr-un castron branza de vaca.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g macaroane
  • 4 linguri branza
  • 2 oua
  • 1 ceasca lapte sau
  • smantana
  • 2 linguri unt
  • 1 lingura pesmet.

Mod de preparare

Pentru budinca delicioasa de macaroane se fierb macaroanele in apa cu sare, se scurg si se limpezesc cu apa rece. Se freaca intr-un castron branza de vaca amestecata cu branza de oi, sau numai branza de vaca, cu doua oua, o ceasca de lapte sau de smantana, o lingura de unt, sare. Se amesteca cu macaroanele. Se unge o forma cu unt, se presara cu pesmet, se toarna macaroanele, se dau la cuptor. Se tin trei sferturi de ora. Cand sunt gata se rastoarna.


Budinca de macaroane se serveste calda.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Tarta rustica cu prune si nuci

De sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...

Tarta rustica cu prune si nuci
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide