Budinca de macaroane in aluat

Se fierb macaroanele cu sare si se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt de mai sus, svaiterul ras, doua oua si ciupercile taiate feliute subtiri

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g macaroane
  • 100 g unt
  • 100 g svaiter
  • 2 oua
  • 150g ciuperci
  • sare; Aluat frantuzesc: 150 g unt
  • 150 g faina
  • 1 ou

Mod de preparare

Se fierb macaroanele cu sare si se amesteca cu jumatate din cantitatea de unt de mai sus, svaiterul ras, doua oua si ciupercile taiate feliute subtiri si inabusite in restul de unt. Se prepara aluatul frantuzesc si se intinde o foaie care se asaza intr-o forma de tarta. Se rastoarna macaroanele peste foaie, se aduna marginile care se lipesc cu albus si suprafata se unge cu galbenus. Se coace pina se rumeneste. Se scoate pe o farfurie rotunda si se serveste.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Paste cu porc si ghebe

O noua retete pregatita cu paste Hutton. De aceasta data o reteta cu carne, ghebe si sos de rosii super delicioasa, dar daca...

Paste cu porc si ghebe
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide