Budinca de macaroane cu sunca

Se fierb macaroanele, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se amesteca cu macaroanele strecurate, se adauga sare, piper,

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g macaroane
  • 2 linguri untura
  • 1 pahar smintina
  • 200 g sunca sau jambon afumat
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • putin unt si pesmet

Mod de preparare

Se fierb macaroanele, se spala cu apa rece si se lasa sa se scurga. Se bat ouale spuma, se amesteca cu macaroanele strecurate, se adauga sare, piper, untura incalzita, sunca taiata cuburi mici si smintina. Se amesteca totul bine si se aseaza intr-o tava unsa cu untura si presarata cu pesmet. Se da la cuptor si se tine pina ce se rumeneste.
Se serveste fierbinte, taiata patrate

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu ardei

Omleta cu ardei
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide