Blat pentru pizza

Ingredientele se framanta impreuna, coca se intinde obtinand o foaie de marimea unei tavi. Se pune intr-o tava unsa cu ulei, toete se pun deasupra d

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 g faina
  • 200 g branza
  • 4 linguri de ulei
  • 8 linguri de lapte
  • 1 ou intreg
  • ½ pliculet de praf de copt
  • sare
  • putin zahar

Mod de preparare

Ingredientele se framanta impreuna, coca se intinde obtinand o foaie de marimea unei tavi.

Se pune intr-o tava unsa cu ulei, toete se pun deasupra deodata si se intoduc in cuptor pentru aprox. 30-35 minute.
Alte retete recomandate

Spaghete cu rosii si ciuperci

Spaghete carbonara

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din legume

Chiftelute din legume
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide