Aluat pizza

Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se intinde aluatul nu prea gros,se

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • faina alba 300gr
  • drojdie proaspata de bere 20gr
  • margarina 30gr
  • apa 125ml
  • zahar 1 lingura
  • sare 1 lingurita

Mod de preparare

Se framanta aluatul sa ramana fin ,dupa care se lasa in frigider 15 min. Se unge o tava de copt cu putina margarina,se intinde aluatul nu prea gros,se incinge lerul,se pune peste aluat sos de rosii sau kethup sau pasta de tomate diluat cu apa,branzeturi,mezeluri,legume,carne fiarta in prealabil,etc. Nu exagerati sa incarcati foarte tare acest aluat. Daca vreti sa va iasa aluatul intodeauna atunci sa respectati reteta prin a cantari ingredientele.

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post