Al tonno

Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pt. 5 portii)
  • 1 ceapa medie
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 3-5 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 4-6 capere
  • 2 conserve de ton in ulei
  • patrunjel verde
  • oregano

Mod de preparare

Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-au rumenit, se adauga vinul si apoi rosiile trecute prin mixer, caperele si se fierb la foc mic pana scad suficient. Se toarna (in farfurie) peste pastele calde si se presara cu patrunjel tocat fin.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv pachetele umplute cu sunca si cascaval cheddar

Ca sa mai diversific pachetelul pentru scoala sau serviciu, am pregatit aceste pachetele cu ce am gasit prin  frigider...

Aperitiv pachetele umplute cu sunca si cascaval cheddar
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide