Al tonno

Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (pt. 5 portii)
  • 1 ceapa medie
  • 1 cutie de rosii in bulion
  • 3-5 catei de usturoi
  • 1/2 pahar de vin alb
  • 4-6 capere
  • 2 conserve de ton in ulei
  • patrunjel verde
  • oregano

Mod de preparare

Se taie ceapa si usturoiul f. marunt dupa care se rumenesc in ulei (din conserva). Se adauga tonul cu tot cu uleiul ramas si putin oregano. Dupa ce s-au rumenit, se adauga vinul si apoi rosiile trecute prin mixer, caperele si se fierb la foc mic pana scad suficient. Se toarna (in farfurie) peste pastele calde si se presara cu patrunjel tocat fin.

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors