Urs de mamaliga cu branza

Pentru ursul de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Este usor de pregatit si este gustoasa.

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g malai
  • 1  l apa
  • branza de burduf
  • 1 Iingurita sare.

Mod de preparare

Pentru ursul de mamaliga se face o mamaliga potrivit de tare. Se iau cu lingura bucati de marimea unui mar mijlociu, se umple fiecare cu o lingurita sau doua de branza de burduf. Se rotunjesc in mana. Se pun sa se coaca in spuza fierbinte. Sunt gata atunci cand au o culoare rumena pe afara, iar branza s-a topit inauntru.


Ursul de mamaliga se serveste cald.

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Parteneri
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala