Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul prin razatoarea mica iar cartoful se taie in
Ceapa, ardeiul si ciupercile se toaca marunt. Dovlecelul si vanata se dau prin razatoarea mare, morcovul prin razatoarea mica iar cartoful se taie in cubulete potrivite. Se caleste ceapa, se adauga apoi morcovul si se mai caleste putin, apoi orezul si la urma ardeiul. Dupa ce le-am calit bine se aduga dovlecelul, vanata si ciupercile. Se pune supa de carne si condimentele. Spre sfarsit se pun si cartofii si se lasa pana fierb toate legumele. Cine doreste poate adauga si suc de rosii.
Se serveste atat cald cat si rece.
Alte retete recomandate:
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios