Spanac la cuptor

S-au calit doua cepe in putin ulei, s-a adaugat doua linguri de faina, si se stinge cu apa ( aprox 700 ml ). Se adauga spanacul (congelat), si se ames

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • spanac (congelat)
  • smantana dulce 150 ml
  • 2 cepe
  • putin ulei
  • 2 linguri faina
  • apa
  • sare
  • cascaval

Mod de preparare

S-au calit doua cepe in putin ulei, s-a adaugat doua linguri de faina, si se stinge cu apa ( aprox 700 ml ).

Se adauga spanacul (congelat), si se amesteca pana se desface. Se ia de pe foc si se adauga smantana dulce pentru gatit (150 ml), sare, si se amesteca bine.

Se pune in tava, deasupra se pune cascaval ras si se da la cuptor pentru 20 min.
Pofta buna!

Reteta Spanac la cuptor a fost propusa de mariette pe forum culinar.ro

Alte retete de post gasiti aici:

Bors Manastiresc cu ciuperci ,

Tocanita cu ceapa ,

Cornulete (de post)

Prajitura cu mere si aluat razuit de post

Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.

Mancare de varza cu marar

Mancare de cartofi delicioasa cu masline

Mancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...

Parteneri
Gustos.RO

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
ReteteCulinare.RO

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post

Negresa cu cafea, caramel si nuci - de post