S-au calit doua cepe in putin ulei, s-a adaugat doua linguri de faina, si se stinge cu apa ( aprox 700 ml ). Se adauga spanacul (congelat), si se ames
S-au calit doua cepe in putin ulei, s-a adaugat doua linguri de faina, si se stinge cu apa ( aprox 700 ml ).
Se adauga spanacul (congelat), si se amesteca pana se desface. Se ia de pe foc si se adauga smantana dulce pentru gatit (150 ml), sare, si se amesteca bine.
Se pune in tava, deasupra se pune cascaval ras si se da la cuptor pentru 20 min.
Pofta buna!
Reteta Spanac la cuptor a fost propusa de mariette pe forum culinar.ro
Alte retete de post gasiti aici:
Bors Manastiresc cu ciuperci ,
Tocanita cu ceapa ,
Cornulete (de post)
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios