Spaghetti cu dovlecei

1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin. 2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 350 g spaghtti
  • 4 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 catei de usturoi
  • 1 dovlecel proaspat
  • 1 leg patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

1. Se toaca usturoiul in felii subtiri iar apoi se caleste in uleiul de masline extravirgin.

2. Cand uleiul este fierbinte se adauga dovlecelul taiat in rondele subtiri.

3. Se tin ingredientele la foc mic, intre 5-7 min.

4. Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

5. Se pune apa la fiert. Dupa ce aceasta da in clocot se adauga sarea si spaghettile.

6. Se strecoara pastele si se toarna peste sosul obtinut mai inainte.
Se orneaza cu patrunjel tocat inainte de servire.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Guguluf cu piersici, afine si lamaie - reteta 300

Nu am pregatit nimic special decat aceasta minunata prajitura aromata cu fructe si lamaie care ma reprezinta in totalitate....

Guguluf cu piersici, afine si lamaie - reteta 300
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce