Orezul se opareste, separat se toaca ceapa si se caleste in uleiul de masline. Se adauga apoi orezul si se mai lasa 2-3 minute. Se cresteaza rosiile,
Orezul se opareste, separat se toaca ceapa si se caleste in uleiul de masline. Se adauga apoi orezul si se mai lasa 2-3 minute. Se cresteaza rosiile, se oparesc, apoi se curata de pielite, se taie cuvuri si se adauga peste orez, impreuna cu patrunjelul si menta tocate marunt. Se adauga soia fiarta in prealabil, mirodeniile, sarea si concentratul de legume. Se pune din compozitie pe fiecare frunza de vita si se ruleaza sarmalele. Se asaza apoi sarmalele intr-un vas, se pune un strat de felii de rosii si se presara cu concentrat de legume. Se asaza deasupra sarmale, din nou rosii, cateva felii de lamaie si se sareaza. Se adauga apa fierbinte si se introduc in cuptor unde se lasa 30-40 de minute.
Se servesc calde.
Alte retete:
Ardei umpluti Legume la cuptor Cartofi la cuptor
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post