Rosii umplute cu orez

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Pulpa rosiilor se caleste in putin ulei. Se taie ceapa marunt, se caleste impreuna cu orezul fiert, p

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg rosii
  • 3 cepe
  • 2 linguri de orez
  • 150 ml ulei
  • 20 ml smantana
  • 1 lingurita de faina
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie un capacel fiecarei rosii si se scobesc. Pulpa rosiilor se caleste in putin ulei.

Se taie ceapa marunt, se caleste impreuna cu orezul fiert,

putina sare si piper, 2-3 linguri de pulpa de rosii si

patrunjelul tocat marunt.

Dupa ce s-a racit putin, se umplu

rosiile cu aceasta compozitie.

Se aseaza apoi rosiile intr-un vas si se adauga pulpa de rosii ramasa, pasirata.

Se pun din nou la foc si, cand sunt aproape gata, se adauga smantana, amestecata cu putina faina.
Pofta buna!

Alte retete culinare cu rosii:

Supa de rosii cu galuste

Ciorba de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors