Pentru piure simplu de mere merele se spala, se curata de coaja si casuta seminala, se taie felii, se introduc in apa, se fierb, se scurg, se racesc si se paseaza.
Pentru piure simplu de mere merele se spala, se curata de coaja si casuta seminala, se taie felii, se introduc in apa, se fierb, se scurg, se racesc si se paseaza. Piureul obtinut se aseaza intr-un vas, se adauga zahar si zeamil dizolvat in 50ml apa rece. Se fierbe 5-7 minute, amestecandu-se continuu pentru a nu se forma aglomerari.
Piureul simplu de mere se serveste cald sau rece ca garnitura la diferite preparate din pasare sau vanat.
Rulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce