Pilaful caribian este delicios. Pentru aceasta mancare de post cu orez trebuie sa folositi ceapa, unt, usturoi si alte mirodenii.
Pilaful caribian este delicios. Pentru aceasta mancare de post cu orez se caleste ceapa si usturoiul in untul topit cam 5 minute.
Se adauga orezul si se prajeste putin. Se adauga restul ingredientelor si se acopera cu un capac.
Cand incepe sa fiarba, se da la foc mic si se mai tine 20 minute.
Se opreste focul si se lasa asa 5 minute.
Pilaful caribian se serveste cald. Il puteti manca asa simplu sau il puteti folosi pe post de garnitura.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.
Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce