Pilaf caribian

Pilaful caribian este delicios. Pentru aceasta mancare de post cu orez trebuie sa folositi ceapa, unt, usturoi si alte mirodenii.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 linguri de unt
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • 3 cup de orez
  • 4 1/2 cup de supa de pui sau de legume daca tineti post
  • 1 ardei iute
  • 1 frunza de dafin
  • 1 lingurita cimbru
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita piper

Mod de preparare

Pilaful caribian este delicios. Pentru aceasta mancare de post cu orez se caleste ceapa si usturoiul in untul topit cam 5 minute.
Se adauga orezul si se prajeste putin. Se adauga restul ingredientelor si se acopera cu un capac.
Cand incepe sa fiarba, se da la foc mic si se mai tine 20 minute.
Se opreste focul si se lasa asa 5 minute.


Pilaful caribian se serveste cald. Il puteti manca asa simplu sau il puteti folosi pe post de garnitura.
Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinita.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Parteneri
Bucataras.RO

Chec negru

Reteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...

Chec negru
Gustos.RO

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce