Mai intai se prepara o portie de "Supa de carne" falsa din fasolea alba uscata pusa la inmuiat in ajun, dar la care se adauga si 2 catei de usturoi. P
Mai intai se prepara o portie de "Supa de carne" falsa din fasolea alba uscata pusa la inmuiat in ajun, dar la care se adauga si 2 catei de usturoi. Pana se fierbe fasolea, se prajesc usor 100g cuburi de soia, se impart apoi in mod egal in farfurii adanci. Prajirea cuburilor de soia, inmuiate si ele din ajun, se face conform celor propuse la Compozitie din carne de soia. Se ia supa de pe foc, se scot boabele de fasole si zarzavaturile. Din lichidul ramas se umple un pahar de cca 100 ml in care se prelucreaza 60 g HAAS amidon de gatit. Compozitia de ingrosat se amesteca in supa ramasa, oala se pune din nou pe foc si mestecand continuu se fierbe 2 – 3 minute. Se ia de pe foc, se toarna peste cuburile de soia din farfurii si se la lasa sa se raceasca. In acest timp, se fierb 4 oua tari si se taie felii. Feliile de oua se asaza pe piftiile racite si astfel, se dau la frigider sa se intareasca. Persoanele amatoare de gusturi taranesti pot presara pe piftii putina boia. Se servesc reci. Se consuma cu paine la o masa cu un singur fel de mancare. Se pastreaza numai la frigider.
Alte retete vegetariene recomandate
Ciulama de ciuperci
Spanac cu orez
Mazare sote
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post