Jumatate din ceapa tocata marunt se caleste intr-o lingura de ulei, se adauga orezul si de doua ori atata apa. Se adauga cubul de supa si se firbe pan
Jumatate din ceapa tocata marunt se caleste intr-o lingura de ulei, se adauga orezul si de doua ori atata apa. Se adauga cubul de supa si se firbe pana cand orezul se inmoaie bine. Intre timp, in alt vas se caleste cealalta jumatate de ceapa in uleiul ramas, se adauga pasta de rosii si se face un sos de rosii.
Daca orezul s-a inmuiat se adauga sosul de rosii si jumatate din cascavalul ras, apoi se pune totul intr-un vas pentru cuptor.
Se fac cateva adancituri in orez cu un polonic umed si in fiecare se pune cate un ou. Deasupra se presara restul de cascaval. Se coace pana cand albusul oualor se intareste.
Se serveste cu castraveti murati.
Alte retete legume recomandate
Ciuperci umplute
Rulada cu spanac
Tocanita de urzici
"Retete festive de iarna" Prajiturile cu foi coapte pe dosul tavii imi plac la nebunie, inca de cand eram doar o...
Desert foi cu crema de vanilie si jeleu de afine