Oua genoveze

Se decojesc ouale fierte si se taie in doua pe lung. Galbenusurile se pun intr-o farfurie adanca, se sfarma bine, se amesteca cu verdeata tocata, se

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8 oua fierte tari
  • 1 lingura de patrunjel verde tocat
  • sare
  • piper macinat
  • 2 albusuri crude
  • 1 lingurita de unt
  • 3 linguri de pesmet

Mod de preparare

Se decojesc ouale fierte si se taie in doua pe lung. Galbenusurile se pun intr-o farfurie adanca, se sfarma bine, se amesteca cu verdeata tocata, se sareaza amestecul, se pipereaza dupa gust, se leaga cu

o lingurita de unt. Se umplu albusurile, se lipesc doua cate doua, se asaza intr-o forma unsa, se acopera cu albus batut spuma si se acopera cu pesmet, apoi se introduce forma in cuptorul cald.

Cand ouale s-au rumenit, se scot cu atentie, se pun pe un platou ornat cu frunze de salata verde sau cu frunze de andive. Se servesc imediat.

Alte preparate culinare recomandate

Ardei umpluti

Mancare de mazare

Legume la cuptor

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Parteneri
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors