Mancare de ardei gras

Spalam ardeii, ii stergem si ii taiem bucati mai mari. Separat, intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Ii lasam sa

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 kg ardei gras
  • 1 kg rosii
  • 700 g branza de oaie
  • 5 oua
  • ulei
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Spalam ardeii, ii stergem si ii taiem bucati mai mari. Separat, intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Ii lasam sa se caleasca apoi punem rosiile date pe razatoare. Lasam sa fiarba putin in sucul de rosii, apoi se adauga branza de oi maruntita, lasand sa mai fiarba 3 minute. Se adauga sare dupa gust. Ouale se amesteca intr-un castron, apoi se adauga peste ardei si se mai lasa la foc cam 2-3 minute, amestecand continuu.


Se poate manca si calda si rece. Sursa acestei retete: retete-culinare-cireasa.blogspot
Alte retete in imagini recomandate
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Ciorba radauteana

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert croissante cu unt si scortisoara

Ador diminetile langa o cafea proaspata...si parca ar mai merge ceva :) Voi pregati astazi rapid niste croissante cu unt si...

Desert croissante cu unt si scortisoara
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide