Spalam ardeii, ii stergem si ii taiem bucati mai mari. Separat, intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Ii lasam sa
Spalam ardeii, ii stergem si ii taiem bucati mai mari. Separat, intr-o cratita se pune ulei si se calesc ardeii, amestecand mai des. Ii lasam sa se caleasca apoi punem rosiile date pe razatoare. Lasam sa fiarba putin in sucul de rosii, apoi se adauga branza de oi maruntita, lasand sa mai fiarba 3 minute. Se adauga sare dupa gust. Ouale se amesteca intr-un castron, apoi se adauga peste ardei si se mai lasa la foc cam 2-3 minute, amestecand continuu.
Se poate manca si calda si rece. Sursa acestei retete: retete-culinare-cireasa.blogspot
Alte retete in imagini recomandate
Ciuperci umplute
Piftie de curcan
Ciorba radauteana
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios