Taie cubulete slanina, prajeste-le, scoate-le din untura si pune-le deoparte. Fierbe 2,5-3 l de apa sarata, si cerne incet – in timp ce amestec
Taie cubulete slanina, prajeste-le, scoate-le din untura si pune-le deoparte. Fierbe 2,5-3 l de apa sarata, si cerne incet – in timp ce amesteci continuu – malaiul.
Daca ai adaugat tot malaiul, mai lasa-l pe foc un minut, dupa care pune-l deoparte si lasa-l la odihnit pentru o jumatate de ora. Unge o tava cu untura, pune un strat de mamaliga, adauga cubuletele de slanina parjite, varza acra, dupa care din nou un strat de mamaliga peste care adaugi branza de oaie, si continuand cu mamaliga incepi din nou stratificarea. Ultimul strat sa fie de mamaliga. Aseaz-o in cuptorul preincalzit si coace-o bine.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ardei umpluti
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post