Mamaliga cu varza

Se fierbe malaiul in apa cu sare, intre timp se caleste in ulei varza murata taiata marunt. Malaiul aproape racit se intinde pe masa, de grosimea unu

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina de malai
  • varza murata
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se fierbe malaiul in apa cu sare, intre timp se caleste in ulei varza murata taiata marunt. Malaiul aproape racit se intinde pe masa, de grosimea unui deget, se aseaza varza peste malai si se decupeaza cerculete.

Se serveste cu smantana si afumatura. Alte retete mancaruri recomandate

Ciulama de ciuperci

Dovlecei umpluti

Iahnie fasole

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie

In ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...

Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Gustos.RO

Pasca traditionala

Pasca traditionala
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide