Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii culinare cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui
Spalati bine radicchio. Intr-o tigaie puneti o lingurita de unt, un varf de cutiti de sare, adaugati radicchio si lasati pe foc cateva minute. Amestecati sosul béchamel cu gorgonzola pana cand obtineti un preparat cremos.
Umpleti o tava de copt alternand straturi de lasagna, radicchio si sosul de gorgonzola. Adaugati deasupra Parmigiano Reggiano ras. Introduceti la cuptorul incins in prealabil la 180 °C timp de 20 de minute. Lasati sa se raceasca 10 minute inainte de a servi.
Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate.
Gorgonzola Dolce Cremoso se potriveste perfect in retetele de aperitive, ca desert sau servita ca atare, impreuna cu paine sau biscuiti crocanti. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele albe.
Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post