Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca cu 3 linguri de gris. Adauga grisul treptat si lasa-l sa stea c
Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca cu 3 linguri de gris. Adauga grisul treptat si lasa-l sa stea cel putin 1 ora pentru a se umfla. Amesteca din cand in cand. Ia cu o lingurita din pasta de gris si da-i drumul in supa fierbinte. Fierbe galustele in jur de 15 minute, pana devin moi. Daca sunt inca tari, mai lasa-i sa fiarba cateva minute. Daca este necesar mai poti adauga putin gris. Daca vrei ca galustele sa arate mai bine, adauga 1 lingura de patrunjel tocat marunt in pasta.
Alte retete culinare recomandate
Zacusca vinete
Supa de varza
Ciorba radauteana
Frumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos